Egyszerű kis házipék vagyok, hobbim a kenyérsütés.
Szeretek új dolgokat kipróbálni, így a fedett, edényben sütöttől kezdve a sütőkövön, és újabban sütőacélon sütöttig készült már kenyerem.
E.Margit oldalán tanultam meg a kenyérsütés alapjait, Ő és a csapat segítségével indultam neki első sütőben sült kenyeremnek. Azóta hosszú utat jártam be, egész másképp készülnek már a kenyereim.
A kezdetek régi oldalamon: http://hazikenyer.gportal.hu/
Oldalak
▼
2014. november 2., vasárnap
Grahamkenyér puffasztott amaránttal
Fantasztikusan pillekönnyű kenyér lett, és csak úgy pattog, cserepesedik, hogy csak na! Hozzávalók: kb 20 dkg élesztős öregtészta kb 3 dl víz 3 cl olivaolaj 10 dkg grahamliszt 10 dkg fehér tönköly 30 dkg BL80 10 dkg puffasztott amaránt 2 kk só 10 g élesztő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése